RefectoCil Beauty eyelash growth booster
RefectoCil Beauty eyelash growth booster

BeautyLash Eye lash Growth Booster Activeert op natuurlijke wijze de natuurlijke groei van de wimpers en wenkbrauwen.  Voor langere, vollere en sterkere wimper- en wenkbrauwharen.Werking:Het hoofdb...

 

BeautyLash Eye lash Growth Booster 

Activeert op natuurlijke wijze de natuurlijke groei van de wimpers en wenkbrauwen. 

Voor langere, vollere en sterkere wimper- en wenkbrauwharen.

Werking:

Het hoofdbestanddeel Black Sea Rod Oil, van nature voorkomend in de Caribbean Coral Plexaura Homomalla, verlengd aanzienlijk de anagene (groei)fase van de wimper/wenkbrauwharen en vermindert het aantal haren in de catagene en telogene fase. De haarwortels worden gestimuleerd en de celdeling en wimpergroei geactiveerd. Daarbij worden ook nog de structuur en elasticiteit van de wimpers verbeterd en vervroegde haaruitval of beschadiging voorkomen.

De extra ingrediënten Hyaluronzuur, Biotin en D-Panthenol voedt en verbetert de structuur en elasticiteit van de haren. Het product is vrij van parabenen, prostamid en parfum. De RefectoCil BeautyLash Growth Booster is Ophtalmologisch door oogartsen getest en dermatologisch getest.

De werking van het product is bewezen in een klinische studie: 95% van de gebruikers had tot 3 mm langere wimpers na 6 weken. Resultaten kunnen reeds na een aantal weken met het blote oog waargenomen worden. Na 6 tot 8 weken zien de wimpers er aanzienlijk langer, voller en sterker uit.

Regelmatig gebruik geeft ook een mooie glans en gezonde oogopslag.

Gebruik:

Het gebruik van de RefectoCil Eyelash Booster is heel eenvoudig. U brengt het dagelijks 's avonds voor het slapen gaan aan als een eyeliner.

Laat de gehele nacht inwerken.