Fluweel zachte handen... in één minuut!
Cosmevision is leverancier van merken welke bekend staan omdat ze in korte tijd zichtbare resultaten boeken. Gezien deze filosofie van Cosmevision, is de One Minute Manicure opgenomen in het assortiment en is Cosmevision tegenwoordig Nederlands Importeur van het succesvolle Amerikaanse merk One Minute Manicure.
One Minute Mancure & spa treatment zijn scrubproducten voor handen, nagels, lichaam en voeten die de huid verzachten en voeden met een superieure mix van olie en dode zeezout. De zeer effectieve formule zorgt voor een langdurig resultaat en garandeert een zachte verzorgde huid. De One Minute Manicure producten kunnen dagelijks gebruikt worden en bieden een ideale oplossing voor tussen de bezoeken aan de professionele salon door.

Natuurlijke ingrediënten
De One Minute Manicure producten bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel Dead Sea Salt verwijdert dode huidcellen op een zachte, verantwoorde wijze. Een intensieve voeding dankzij de hoge kwaliteit essentiële oliën, vitamine C en E, druivenpitten, grapefruit, spearmint, avocado, jojoba, abrikoos, walnoot, sinaasappel en rozemarijn. Het bevat natuurlijke anti-oxidanten, verzacht, voedt, stimuleert en hydrateert de huid, verhoogt de elasticiteit en werkt preventief tegen rode adertjes. Kortom, One Minute Manicure houdt de handen jong!

Volledig assortiment One Minute Manicure
Naast de Spa producten heeft One Minute Manicure ook een nagelriemstift, nagelolie, nagelverharder en een handcrème in het assortiment. Ook deze producten bevatten hoogwaardige oliën en zorgen voor een nog betere hand/huidverzorging.


 

Diverse producten One Minute Manicure leverancier Nederland Cosmevision

 
 One Minute Manicure in uw salon?
U heeft géén verplichte training nodig voor One Minute Manicure producten.
Klik hier voor de One Minute Manicure producten.

 Geschiedenis van One Minute Manicure
Wat Rosie Herman begon als een klein bedrijfje aan huis om wat extra geld
te verdienen - is nu omgeslagen in een succesvol internationaal miljoenen bedrijf.
Het bedrijf is gestart in 1999 en heeft een nieuwe categorie in de
beautyindustrie gerealiseerd.

Na 15 jaar haar eigen succesvolle nagelsalon te hebben gerund in Houston,
besloot Rosie dit achter haar te laten en met haar man een gezin te stichten.
Zoals zoveel moeders die thuis blijven, was Rosie een ful time moeder,
maar zij wilde wel graag iets extra's bijverdienen voor haar gezin.
Als haar tweeling-dochtertjes sliepen, begon ze te experimenteren in haar keuken met natuurlijke producten en essentiële olieën om haar erg droge huid te verzachten. Een paar maanden later had ze een product dat haar erg beviel, en gaf het met de kerstdagen aan haar vrienden en familie.

Een fles van het scrubproduct kwam in een salon terecht en de orders kwamen binnen. Rosie realiseerde zich dat ze niet alleen een product had ontdekt voor andere drukke moeders zoals zij, maar ook had zij een nieuwe categorie ontdekt in de beautybranche. Veel mensen kochten de scrub telkens opnieuw,
ONE MINUTE MANICURE is geboren.

Vanwege haar 'thuismoeder-status', was het voor Rosie moeilijk een bank te vinden die haar geld wilde lenen als startkapitaal voor haar bedrijf. Haar droom is alsnog uitgekomen dankzij familie die wel vertrouwen in haar hadden en geld hebben uitgeleend. 

In haar vrije tijd begon Rosie met de productie van haar vochtinbrengende scrubproduct in haar keuken, later groeide ze uit naar haar garage. Neal, haar man, heeft ontslag genomen en is de produkten in salons voor haar gaan verkopen en ondekte al vlug wat productieruimte om grotere volumes te kunnen behandelen.
Nu 13 jaar later, heeft zij een hoofdkantoor, een groot productiebedrijf en een magazijn – allemaal onder één dak. Rosie heeft een eigen research en development afdeling, waar zij steeds weer nieuwe producten ontwikkeld.

Rose is een moeder die een klein bedrijf vanuit huis heeft opgezet en is gegroeid tot een internationaal miljoenenbedrijf. Zij hoopt dat haar succes meer vrouwen inspireert en laat zien dat ook een moeder kansen krijgt om geld te verdienen.

 


 
One Minute Manicure werd aanbevolen door Oprah Winfrey

Geen producten