Top

Ophyto Sérum Prestige

  • Ophyto Sérum Prestige


Werking :
Sterproduct van het gamma Prestige. Heeft een belangrijk lifting-effect omwille van zijn sterk hydraterende werking. De aanwezigheid van lichtweerkaatsende, goudkleurige microdeeltjes geeft de huid een gezonde teint. Het serum werkt in op de celademhaling. Het voorkomt vorming van vrije radicalen en veroudering door de cellen te revitaliseren en te ontgiften en beschermt tegen de schadelijke gevolgen van luchtverontreiniging en vermoeidheid.

Indicatie :
‘s Ochtends voor de dagcrème Prestige als bescherming tegen luchtvervuiling, ‘s avonds voor de nachtcrème Prestige omwille van zijn herstellende werking. Zijn lifting-effect maakt het serum bovendien ook ideaal voor een avondje uit.

Cosmetische samenstelling :
- Zeecytochroom: een cellulaire zuurstofcarrier, neemt deel aan de energiesynthese, bestrijdt vrije radicalen, revitaliseert, ontgift.
- Beukenknopextract: rimpelwerend en leeftijdsremmend.
- Fucogel: langdurige hydraterende werking.

Gebruik :
Op de goed gereinigde huid van het hele gelaat aanbrengen en vooral de ogen en de hals niet vergeten. Reinigen met de Prestige Reinigingsmelk. Frequentie Een paar keer per dag voor een intensieve behandeling, en dagelijks voor een diepgaande verzorging.

Textuur :
Zijdezachte gel.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over