Ophyto Serum anti-acné
Ophyto Serum anti-acné
OPHYTO SERUM ANTI-ACNE Anti-acne serum Intensieve behandeling van acne zonder huidirritatie. Op basis van essentiële olie van Melaleuca alternifolia van farmaceutische kwaliteit. Van 100% natuu
 
Werking :
Intensieve behandeling van acne zonder huidirritatie. Het sterk bactericide karakter van de essentiële Melaleucaolie (Theeboomolie) voorkomt eveneens het opkomen van acne. Het anti-acne serum van Ophyto doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne.

Indicatie :
Acne wordt vaak veroorzaakt door stoornissen in de haarfollikels en de talgklieren. De voornaamste oorzaken zijn: - De puberteit of een tijdelijk verstoring in het hormonale evenwicht te wijten aan de menstruele cyclus. - De aanwezigheid van bacteriën op de huid, hoofdzakelijk die van de Propionibacterium acneis. - De hyperkeratinisatie van de huid die de ontsteking van het talgklierzakje als gevolg heeft. Het Ophyto anti-acne serum werkt in op de bacteriën die acne veroorzaken. De Ophyto anti-acne crème bestrijdt het vet worden van de huid. Een goede hygiëne van de huid (het dagelijks ontschminken) en een wekelijkse peeling (behalve tijdens een acne-aanval) voorkomen hyperkeratinisatie.

Cosmetische samenstelling : 
Op basis van essentiële olie van Melaleuca alternifolia van farmaceutische kwaliteit. Van 100% natuurlijke oorsprong en frequent medisch getest.

Gebruik :
De huid perfect reinigen en 2 druppels serum op verschillende plaatsen van het gezicht aanbrengen, daarna over het hele gelaat uitwerken met de toppen van de vingers. Om het verdwijnen van de besmette puistjes te bespoedigen, mag het serum met behulp van een wattenschijfje aangebracht worden.

Frequentie :
Als preventieve behandeling: éénmaal per dag aanbrengen. Als curatieve behandeling: één- tot tweemaal daags aanbrengen of met een wattenschijfje op de besmette zone.

Textuur :
Micro-emulsie die snel in de huid dringt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.