Top

SIBEL Infrarood lamp op statief

  • SIBEL Infrarood lamp op statief
  • SIBEL Infrarood lamp op statief
  • SIBEL Infrarood lamp op statief
Actie is afgelopen


Infrarood lamp op statief

Professionele Infrarood-lamp van 275W uitgerust met dimmer.
Door de straling van de infrarode lamp wordt de huid diep verwarmd en gaat de huid transpireren. Hierdoor worden de door talg verstopte poriën geopend en kunnen mee-eters makkelijker worden verwijderd. Doordat de huid niet verweekt wordt, is er minder kans op beschadigingen dan bij een dampapparaat.

Inwerken van maskers
Door warmte worden eveneens producten en werkzame stoffen beter opgenomen door de huid. De huid wordt door een Infrarode lamp toegankelijker voor werkstoffen. Maskers worden beter opgenomen, en de inwerktijd kan daardoor verkort worden.

Ontspanning
Warmte draagt bovendien bij aan een betere ontspanning van de spieren en gewrichten, dus de Infrarood lamp is ook ideaal om te gebruiken tijdens een massage. Het infraroodlicht (275 watt) versnelt hartslag en bloedsomloop. De stofwisseling wordt gestimuleerd door infrarood die zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. 

Extra comfort in uw salon
Het gebruik van infrarood licht tijdens een masker of massage kan u net dat extra streepje opleveren t.o.v. andere salons in uw omgeving. Het is een manier om eenvoudig te onderscheiden van de rest. Vaak maakt voor de klant een klein detail het grote verschil.Categorie: infraroodlamp, infraredlamp, salonbenodigdheden, salonmobulair, groothandel, leverancier.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over