Wat is Biopeeling?
De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!


Welk resultaat kan men verwachten?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een
jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Effectief bij:
Anti rimpel behandeling    
Vale (rokers) huiden

Pigmentvlekken 
Onzuiverheden 

Grove poriën
Fijne lijntjes  
Vette huid 
Littekens
Striae             

Acne

Merknamen

De term 'Bio Peeling' betekent (bio) Natuurlijk en (peeling)
 exfoliatie.
In tegenstelling tot sommige leveranciers beweren, is de term Biopeeling beslist niet een merknaam of voorbehouden aan één enkel merk/bedrijf.
De term Bio Peeling IS dus geen merk, maar omschrijft een exfoliërende behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten.                     


                              De ingrediënten van de 2B Biopeeling
Ook 2B Biobeauty in uw salon?
U heeft géén verplichte training nodig voor de meeste 2B producten.
Klik hier om uw producten te bestellen.
Toch liever een training? Klik dan hier voor het trainingsoverzicht.


 Klik en download de brochure van 2B Biobeauty®

  

 Geen producten