De koude dagen zijn weer begonnen. En dat betekent dat u uw cliënten extra in de watten mag leggen.
Geef extra warmte aan uw klanten, in alle vormen!

Gebruikt u tijdens de behandeling vaak sponsjes? Verwen uw cliënt dan deze maanden met warme compresdoeken. Deze heeft u altijd op een comfortabele temperatuur klaarliggen met de Sibel towelwarmer. Gemak dient de mens. Afhankelijk van uw drukte, verkrijgbaar in verschillende formaten.
Vanaf €120,- voor €90,-

Verwen uw cliënt tijdens het masker of in de wachtruimte met een warm paraffine bad voor heerlijk zachte handen. Een fijne manier om per behandeling extra omzet te creëren, en een extra verwen-moment voor uw cliënt. Heel eenvoudig, altijd lekker! Van €94,- voor €70,50

Een infraroodlamp is de must-have in iedere schoonheidssalon. De warmte van een infraroodlamp laat ieder masker beter inwerken en stelt de huid beter in staat om ingrediënten op te nemen.
De warmte ontspant bovendien ook de gelaatsspieren en warmte zorgt voor een extra luxe gevoel voor uw cliënt. Een waardevolle manier om u te onderscheiden van andere salons tijdens een masker of massage.
Van €149,- voor €111,75

Ook een ontspannende hot-stone massage is een veel gevraagde behandeling in de koude maanden. Massage en warmte wordt altijd erg gewaardeerd!
Diverse sets vanaf €59,- voor €44,25

Geef uw cliënten extra warmte, en ontvang 25% korting op onderstaande geselecteerde producten!Weergave:
 


Bezig met laden...