SIBEL Loeplamp / Premium led magnifying lamp
SIBEL Loeplamp / Premium led magnifying lamp
Loeplamp / Premium led magnifying lamp Loeplamp met een beweegbare arm. Deze loupelamp bevat een glaslens met beschermend deksel en speciale stootrand. 5 dioptrie 80 leds voor mooi helder licht....
 
Loeplamp / Premium led magnifying lamp

Loeplamp met een beweegbare arm.
Deze loupelamp bevat een glaslens met beschermend deksel en speciale stootrand.
5 dioptrie
80 leds voor mooi helder licht.
Deze loeplamp wordt geleverd met klem voor uw werktafel.

Door het gebruik van LEDverlichting, is de lichtopbrengst van deze loeplamp hoog en toch zuinig in energieverbruik. Ook is het voordeel daarvan dat er weinig warmte vrijkomt, daardoor krijgt zowel de schoonheidsspecialist als de klant niet een warm gezicht tijdens het gebruik van deze loupelamp.

De loeplamp behoort tot de basisuitrusting van een schoonheidssalon. Er zijn schoonheidsspecialisten die de loupelamp de hele dag gebruiken als verlichting, andere schoonheidsspecialistes hebben een loeplamp nodig voor werkzaamheden als elektrische ontharing of couperose coaguleren. In een professionele schoonheidssalon is een goede loupelamp nodig.

Veel schoonheidsspecialisten denken er goed aan te doen de sterkste loeplamp te bestellen die er is. Een lens van 8 dioptrie vergroot ongeveer 3 maal, maar een lens van 5 dioptrie vergroot 2,25 keer en werkt daardoor rustiger voor de ogen. 

Deze loupelamp is aan een werktafel te bevestigen, heb je de voorkeur voor een loeplamp met statief? Indien gewenst heeft Cosmevision als totaalleverancier voor schoonheidssalons ook een statief in het assortiment van salonbenodigdheden.

Categorie: loupelamp, loeplamp, werklamp, groothandel, leverancier, schoonheidssalon, saloninterieur, saloninventaris