SIBEL Loeplamp / Square magnify SIBEL Loeplamp / Square magnify SIBEL Loeplamp / Square magnify
SIBEL Loeplamp / Square magnify SIBEL Loeplamp / Square magnify SIBEL Loeplamp / Square magnify
SIBEL Loeplamp / Square magnify
Loeplamp / Square magnify Deze bijzonder fraaie loeplamp heeft een extra vergrotende, vierkante loep waardoor het extra gebruiksvriendelijk is voor de specialisten die al werkend door de...
 

Loeplamp / Square magnify

Deze bijzonder fraaie loeplamp heeft een extra vergrotende, vierkante loep waardoor het extra gebruiksvriendelijk is voor de specialisten die al werkend door de loupelamp kijken en een ruim overzicht willen houden op het gelaat.
Het unieke vierkante ontwerp geeft deze loeplamp een extra stijlvol design.

Door het gebruik van LEDverlichting, is de lichtopbrengst van deze loeplamp hoog en toch zuinig in energieverbruik.
Ook is het voordeel daarvan dat er weinig warmte vrijkomt, daardoor krijgt zowel de schoonheidsspecialist als de klant niet een warm gezicht tijdens het gebruik van deze loupelamp.

Loepgrootte : 19,1 x 15,7 cm
5 Dioptrie
70 Leds
6 W


De loeplamp behoort tot de basisuitrusting van een schoonheidssalon.
Er zijn schoonheidsspecialisten die de loupelamp de hele dag gebruiken als verlichting, andere schoonheidsspecialistes hebben een loeplamp nodig voor werkzaamheden als elektrische ontharing of couperose coaguleren. In een professionele schoonheidssalon is een goede loupelamp nodig.

Veel schoonheidsspecialisten denken er goed aan te doen de sterkste loeplamp te bestellen die er is. Een lens van 8 dioptrie vergroot ongeveer 3 maal, maar een lens van 5 dioptrie vergroot 2,25 keer en werkt daardoor rustiger voor de ogen.

Heb je de voorkeur voor een loeplamp met statief? Indien gewenst heeft Cosmevision als totaalleverancier voor schoonheidssalons ook een statief in het assortiment van salonbenodigdheden.


Categorie: loupelamp, loeplamp, werklamp, leverancier, groothandel, schoonheidssalon, saloninventaris, saloninterieur, design