White Active Ampul
White Active Ampul

White Active AmpulPrincipe:In het instituut: Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij Electroporatie, Mesotherapie, Micro- needling, Dermpen, Dermaroller, Ultrageluiden en Iontoforese.Thuisgeb...

 

White Active Ampul

Principe:
In het instituut: Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij Electroporatie, Mesotherapie, Micro- needling, Dermpen, Dermaroller, Ultrageluiden en Iontoforese.

Thuisgebruik: Het thuisgebruik geeft een extra boost aan de huid tussen de behandelingen door. U kunt het toevoegen aan het masker voor thuisgebruik.

Het geheim van de formule:
Boerhavia Diffusa Root Extract: Verwonnen uit de wortels van een Punarnava. Verbleekt de huid en vermindert en vertraagt de aanmaak van de melanine productie.

Melavoid: Verbleekt de huid en vermindert en vertraagt de aanmaak van de melanine productie.

Resultaat:
Verbleekt de huid door het concentraat Melavoid. Boerhavia Diffusa Root extract vermindert de aanmaak van de melanine productie. Dit ampul heeft een sterk depigmentatie effect, maar heeft geen invloed op de levensduur van de melanocyten. Het vermindert de hyperpigmentatie als gevolg van de productievermindering van melanine.

Vervaagt en bleekt moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken en bruine vlekken in de huid. Ook voorkomt dit ampul de vorming van ongewenste nieuwe vlekjes. De White Active Ampul is een sterke anti-oxidant en heeft een anti-inflammatoire werking. 

Gebruiksadvies:
In het instituut: Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij Electroporatie, Mesotherapie, Dermapen, Dermaroller, Ultrageluiden en Iontoforese.

Thuisgebruik: Het thuisgebruik geeft een extra boost aan de huid tussen de behandelingen door. U kunt het toevoegen aan het masker voor thuisgebruik.

Inhoud:
Een pipet met een inhoud van 3 ml. 
In het doosje zitten 3x3ml glazen pipetten.

INCI-Codes:

Aqua, Propanediol, Boerhavia Difussa Root Extract, Bezyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Adviesverkoopprijs: €29,-

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.