Top

RefectoCil Oxidant Crème

Nieuw
  • RefectoCil Oxidant Crème


Wie wilt nou geen mooie en opvallende wimpers en wenkbrauwen? Met de RefectoCil Oxidant Crème behaal je het gewenste resultaat.

Door deze ontwikkelaar zal de verf tot 6 weken blijven zitten.

Gebruik:
Op 2 cm verftint gebruikt u 15 tot 20 druppels RefectoCil oxidant crème. Meng dit tot een egale massa.


Wimpers:
Breng de RefectoCil Afdekcrème aan boven en onder de wimpers. Deze vindt u in het assortiment van Cosmevision. Wanneer u de crème heeft aangebracht brengt u onder de onder wimpers een wimperblaadje aan. Dit beschermd de huid tegen de verf en waterstof. Zorg dat de ogen van uw klant dicht zijn en breng de verf aan op de wimpers. Zorg ervoor dat je elke wimper goed bedekt met de verf voor een optimaal resultaat. De inwerktijd is verschillend en afhankelijk van de gewenste kleur.
Afnemen met de RefectoCil Color remover om de laatste resten te verwijderen. Deze vindt u ook in het assortiment van Cosmevision.

Wenkbrauwen:
Breng een beschermende crème aan boven en onder de wenkbrauwen. Deze vindt u in het assortiment van Cosmevision. Zorg ervoor dat de huid om de wenkbrauwen heen goed beschermd is. Breng nu de verf aan op de wenkbrauwen en verdeel het gelijkmatig zodat alle haartjes goed meegepakt worden. De inwerktijd is verschillend en afhankelijk van de gewenste kleur. Afnemen met de  RefectoCil Color remover om de laatste resten te verwijden. Deze vindt u ook in het assortiment van Cosmevision.

 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over