Nieuws

Cosmevision lanceert dit najaar de SOS Boutons, een nieuwe cosmeceutical van het biopeeling-merk 2B Bio Beauty.  
De serie cosmeceuticals van 2B Bio Beauty, bekend bij salons gericht op huidverbetering,  breid zich uit met een target spot treatment.
Het geheim van de formule: De SOS Boutons bevat etherische tea tree olie en lavendel.  De sterk bacteriedodende kracht van de essentiële olie van melaleuca (tea tree oil) vermindert puistjes en voorkomt dat ze verschijnen. De ingrediënten werken zuiverend, antibacterieel, genezend en kalmerend. De essentiële olie van lavendel werkt verzachtend, genezend, antiseptisch, ontstekingsremmend en anti-stress.
 “Voor € 22,50 is deze flacon het nieuwe ‘warme broodje over de toonbank’  binnen de lijn van 2B Bio Beauty” aldus Cléophée van Wigcheren ondernemer van Cosmevision. “Vanaf de lancering word de SOS Boutons erg goed verkocht aan klanten met acne of maandelijks onrustige huid. Daarbij nemen ook veel moeders het mee voor hun tieners, die misschien nog geen behandelingen ondergaan maar dan tóch goede huidverzorging hebben.


"Werk met de huid mee"Artikel Cléophée van Wigcheren Vakblad esthéticienne
Ooit een splinter in je vinger gehad? Dit is wat er gebeurt: je huid ziet de splinter als indringer en drijft hem naar buiten. De doorbloeding neemt toe en het immuunsysteem wordt actief. De collagene vezels worden geprikkeld en er volgt een versnelde cel-aanmaak in het stratum basale. Waarom dit belangrijk is om te weten? "Veel schoonheidsspecialisten denken dat je de huid eerst moet verdunnen, dus van buiten naar binnen moet werken. Terwijl: het tegendeel is waar", zegt Cléophée van Wigcheren van Cosmevision. "Om fantastische resultaten te behalen hoef je de huid alleen maar te koesteren." 
Klik HIER om het hele artikel in vakblad ESTHÉ te lezen

 
 
Zoals aangekondigd is Cosmevision achter de schermen druk bezig om schoonheidsspecialistes extra te ondersteunen in deze tijden..
Cosmevision ondernemer Cléophée van Wigcheren is van karakter een tikkeltje idealistisch. "Omdat wij als leverancier niet alleen producten in pakketten willen leveren, maar ook vooral op zoek zijn naar manieren om schoonheidsspecialistes te helpen bij het verbeteren en laten groeien van hun onderneming en henzelf als beautyondernemer, kunnen we er met elkaar voor zorgen dat onze mooie branche hier sterker uitkomt...?"
Het toffe nieuws is dat Cosmevision de samenwerking is aangegaan met de inspirerende beauty-businesscoach Tom Sebastian.
We geven het 5 wekelijkse programma Ready Set GROW t.w.v. €750,- cadeau, zodat jullie straks klaar zijn voor een 2021 next level!

Ready Set GROW
Keep Rocking your Beauty Business


Maak met deze training binnen 5 weken een goede start in 2021 en zet de stap naar een winstgevendere zaak.
Beauty-ondernemer Tom Sebastian heeft een programma ontwikkeld waarmee hij de komende vijf weken gedurende de lockdown samen met jou je hele business naar een hoger niveau gaat tillen. In de training Ready Set GROW leer je in vijf modules hoe je een goede start in 2021 kunt maken en zet je de eerste stappen naar een winstgevendere zaak. Ga juist komende tijd aan de slag met zaken die zijn blijven liggen en ontdek welke keuzes je nu moet maken om er straks van te kunnen profiteren.

Dankzij onze samenwerking ontvang je deze training (t.w.v. 750,- euro) de komende dagen CADEAU van Cosmevision! Daarnaast krijg je toegang tot het eerste online event voor beauty-ondernemers en toegang tot de speciale ledenpagina’s.
Je krijgt ook het GROW Social Media Support jaarprogramma (t.w.v. 450,- euro) er nu kosteloos bij! Dat betekent dat jij nog meer waarde eruit haalt!

Hoe?
Iedere order vanaf € 650,- excl btw (en betaal pas ná 19-jan-'21)
Of iedere biopeeling startorder als je nog geen dépositaire bent
Ontvangt het Ready Set GROW programma CADEAU VAN COSMEVISION!
+ GROW Social Media Support (t.w.v. 450,- euro) cadeau
+ Toegang tot het eerste online event voor beauty-ondernemers
+ Toegang tot de speciale tips & tools pagina
 

Keep going, keep GROWING!

 

Met het Ready Set GROW programma krijg je

  • Online meetings, waarin je elkaar 5 weken lang zult inspireren, enthousiasmeren en waarin je al je vragen persoonlijk aan Tom Sebastian kunt stellen
  • Webinars, met daarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty en business
  • Online business talks, van de business professionals die Tom inspireren
  • Dagelijkse inspiratie, voor extra focus en ondersteuning
  • Tips voor boeken, apps en podcasts, voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Eén maand extra toegang. Het programma is op maandag 21 december gestart en de eerste zoom-meeting is as woensdag 23-12 dus beslis snel, maar het is nooit te laat om te starten! Je kunt de stof op een rustig moment nog eens terug kijken en opnieuw tot je nemen.
.


En Cosmevision?

Wij blijven uiteraard jouw trouwe beautypartner en doen er alles aan om de hoogwaardige producten snel te blijven leveren zodat ook in lockdown jij je klanten kunt blijven voorzien van goede huidverzorging, adviezen en vakkennis!
Bovendien is het trainingsbook van de 2B Bio Peeling en cosmeceuticals van 2B Bio Beauty vernieuwd, het is prachtig en zeer overzichtelijk, daarover binnenkort meer!

Nog geen 2B Bio Peeling in je salon?
Bekijk onze scherpe start-aanbieding van de 2B Bio Peeling zodat je je goed kunt voorbereiden en 2021 spectaculair kunt starten met een nieuwe specialisatie in je salon! Meer info klik HIER 

MOGEN WIJ JOU HET READY SET GROW PROGRAMMA SPONSOREN?
1. Dan ontvangen wij graag jouw bestelling van 2B Bio Beauty producten of salonbenodigdheden z.s.m. (in verband met actieve zoom-sessie is het handigst vóór as woensdag), maar het aanbod is geldig bij iedere order vanaf €650 ex btw t/m 31 december 2020. Met het uitzonderlijke betalingstermijn van 19-1-2021, niet geldig i.c.m. andere akties.
2. Plaats je order via onderstaande button en laat 'READY SET GROW' in het opmerkingenveld achter zodat we je een link kunnen toesturen voor jouw toegang tot het programma van Tom Sebastian.
 
Ik doe mee!
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Binnenkort: After-care kits!Deze zomer is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van after-care kits.
Er komen 5 verschillende after-care kits met 6 producten à 15 ml. 
Ideaal om uw klant kennis te laten maken met 2B Biobeauty,
en bevat ook waardebonnen voor uw klant om een blijvend gebruik erna te stimuleren.
Binnenkort verschijnen deze after-care kits in 5 varianten:
- Normale tot droge huid
- Vette, acne huid
- Rijpere huid
- Pigmentvlekken
- Dermo purifying
 
____________________________________________________________________________________________________________________________________NIEUW: 2B - Bio Enzyscrub 

Speciaal op verzoek van de acné-gespecialiseerde schoonheidsspecialistes is 2B Biobeauty uitgebreid met een nieuw product: een enzymatische peeling. De Bio Enzyscrub (enzymatisch dus zonder korrel) op basis van Papaya-extract werkt keratolytisch, hydraterend en stimulerend. Uniek en onderscheidend door de toevoeging van Perfluordecaline. Het verwijdert dode huidcellen en verhoogt ondertussen het zuurstofgehalte in de huid, zodat het celmetabolisme de collageenproductie stimuleert . Dit ophelderende en zuiverende masker is de perfecte voorbehandeling bij het verwijderen van onzuiverheden en doet de huid weer ademen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 
 
In mei 2016 hebben wij met het team een studiereis gemaakt naar de hongaarse hoofdstad Boedapest.
Waarvoor? Dat leest u verder in onderstaand bericht!
 
Interessant
Voor sommige schoonheidsspecialisten bleek 2B Biobeauty echter nét even te hoog gegrepen voor hun bijbehorende klantenkring. Na onderzoek en een lange zoektocht, kunnen wij u met trots melden dat we erin geslaagd zijn om ons assortiment uit te breiden met STELLA!
 
Betrouwbare producent 
STELLA is een cosmeticaproducent uit de Hongaarse hoofdstad Boedapest, dat jaren op rij de innovatie- en kwaliteitsprijs heeft gewonnen en inmiddels al 65 jaar marktleider is voor Hongaarse beauty-professionals. Daarmee hebben we een waardige toevoeging te bieden voor uw instituut, passend in ons kwalitatieve assortiment. 
 
Interessante producten, toegankelijke prijzen
Een interessante lijn met veel mogelijkheden voor verschillende huidtypes, bestaande uit exclusieve ingrediënten. STELLA weerspiegelt z'n herkomst, en brengt je net als Boedapest kwaliteit voor een scherpe prijs. Geschikt voor de schoonheidsspecialist die toegankelijke producten wil verkopen aan klanten doorgroeiend naar het middensegment.
 
Appelstamceltherapie, derm pen, electroporatie
Als uitschieter de PhytoCellTec Malus Domestica. Deze appelstamcellen hebben de innovatie prijs gewonnen. En Argireline, een botox vervangend ingrediënt effectief bij rimpels en lijntjes.
Stella heeft een eigen Beauty Dermapen en het Beauty Derm IB-9090 apparaat voor naaldloze mesotherapie o.b.v. elektroporatie. Met het apparatuur dringen de ingrediënten door tot in de dermis, en zorgt u voor een verbluffend effect. 

Trainingen
Voor beide apparaten met de gehele productlijn is er een training te volgen. 
De trainingsdata maken wij binnenkort bekend, dus houd onze agenda in de gaten.
Op dit moment leggen wij de laatste hand aan het schrijven van het uitgebreide productboek en ontwikkeling van de training.

Nieuwsgierig?
Mocht u nieuwsgierig zijn en meer over STELLA willen weten? 
Neem dan snel een kijkje bij de producten, klik HIER
 
Onze topper
U bent wellicht ook al bekend met ons paradepaardje 2B Biobeauty. 
De Biopeeling die z'n bekendheid te danken heeft aan effectieve huidverbetering bij probleemhuiden en anti-aging. 2B Biobeauty blijft onze topper, een hoogwaardig en sterk merk waar wij al 15 jaar lang enorm trots op zijn. 


____________________________________________________________________________________________________________________________________


SLICE - Do it all with style
 
In april 2015 heeft Cosmevision het tweezer-merk SLICE ontdekt. Een sterk merk uit Californie, dat in de USA een aantal awards in de wacht heeft gesleept. Het combineert een uniek en stijlvol design en voldoet aan de hoge kwaliteitsverwachtingen van wenkbrauw-professionals.

De SLICE tweezers zorgen voor onmiddellijke nieuwsgierigheid bij de klanten, alleen al het neerzetten van de SLICE tweezers op uw werktafel verkoopt de tweezers automatisch. SLICE tweezers zijn vlijmscherp en hebben een scherpe punt waardoor je zelfs de kortste haartjes eenvoudig eruit krijgt. Het spreekt de stijlvolle, kwaliteitsbewuste en veeleisende vrouw aan.

Verkoopt u al kwalitatieve pincetten in uw salon? Laat klanten niet alleen maar hun wenkbrauwtweezers bij parfumerien of drogisterijen halen, maar zet SLICE op uw balie. De adviesverkoopprijs van SLICEtweezer €19,95.
2B Epil Xcel na een ontharing, definitief verschillend!


Het geheim van de formule
Door een uiterst nauwgezet onderzoeksprogramma hebben we op gebied van ontharing een nieuwe technologische vooruitgang dankzij 2B Epil Xcel. Deze innoverende methode doelt allereerst op eenvoud en gebruiksgemak en is bovendien een goed betaalbare methode voor iedereen. Het doelwit van 2B Epil Xcel is de haren in de groeifase , wanneer de cellen zich in een vermenigvuldigingsfase bevinden uit te drogen door erkende keratolytische eigenschappen. Na een ontharing hoeft u alleen direct de 2B Epil Xcel (een mengsel van activator en ontwikkelaar op basis van o.a. trypsine) gelijkmatig over de huid te verdelen en inmasseren.

 2B Epil Xcel in de praktijk
Het offensief tegen de haarfollikel wordt het best ingezet na een traditionele ontharing (hars of pincet), na afloop van de ontharing blijft de haarfollikel immers leeg openstaan. Op dat specifieke moment heeft het een energiebron nodig om te regenereren. De toevoer van energie verminderen leidt onvermijdelijk tot uitdrogen en uiteindelijk tot afsterven. De behandeling met 2B Epil Xcel is in dat stadium het doeltreffendst. Door de snelheid van de celvermeerdering in de haarfollikel af te remmen, beoogt 2B Epil Xcel het geleidelijke en duurzame wegblijven van de haartjes.

Wat maakt deze nieuwe formule interessant?
2B Epil Xcel is een interessante formule in vele opzichten : - Gemakkelijk en snel aan te brengen. - Werkt op alle huidtypes - De huidskleur noch de dichtheid van de beharing (fijne of dikke haartjes / licht- of donkergekleurd) beïnvloeden de doeltreffendheid van de behandeling. De behandeling is volledig pijnloos en zonder bijwerkingen.

Waarom nu direct aan de slag?
Omdat uw cliënten zich extra bewust zijn van hun beharing. Bovendien hebben we een interessant startersaanbod: bij een 2e bestelling, krijgt u de derde gratis!

Professionals: klik HIER om Epil Xcel voor uw instituut online te bestellen.
Consument: Klik HIER voor een instituut  bij u in de buurt waar met de nieuwe nabehandeling 2B Epil Xcel gewerkt wordt

Bekijk hier de behandeling


Cosmevision leverancier huidverzorging cosmetica producten produkten voor schoonheidssalon schoonheidsspecialist groothandel importeur distributeur nabehandeling harsen harsontharing waxen haargroeiremmiddel haargroei rem middel remmen haargroei remmer remmen Sinds zomer 2015, zijn wij druk bezig geweest met het uitbreiden van het Cosmevision assortiment om het nog aantrekkelijker en completer te maken voor u als trouwe dépositaire.
Begin April zijn wij een aantal dagen met ons team in Boedapest geweest.