STELLA - microneedling

Betrouwbare producent
Het bedrijf STELLA is een cosmeticaproducent gevestigd in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.
Een producent dat jaren op rij innovatie- en kwaliteitsprijzen heeft gewonnen en inmiddels al 65 jaar marktleider is voor Hongaarse beauty-professionals. Daarmee hebben we een goed en betrouwbaar merk te bieden voor uw instituut, passend in de visie van Cosmevision en daarmee het kwalitatieve assortiment.

Interessante producten, toegankelijke prijzen
STELLA heeft een aantal interessante lijnen met veel mogelijkheden voor verschillende huidtypes, bestaande uit exclusieve ingrediënten. STELLA weerspiegelt z'n herkomst, en brengt kenmerkend voor Boedapest kwaliteit


STELLA bestaat uit de volgende lijnen:
Youth active: appel stamcel therapie
Meso Vital: huidverbetering
White Active: tegen pigmentvlekken
Meso Complex: te gebruiken met derma pen, derm pen, dermastamps, microneedling, electroporatie
Argiline: voor de rijpere huid

Het merk STELLA omvat
Reinigingsmilks
Tonics
Crème maskers
Peel-off maskers
Ampullen
Serums
Dag- en nacht verzorging
Oog- en lipcontouren crème

Appelstamceltherapie, derm pen, electroporatie
Als uitschieter de PhytoCellTec Malus Domestica. Deze appelstamcellen hebben de innovatie prijs gewonnen. En Argireline, een botox vervangend ingrediënt effectief bij rimpels en lijntjes. Met het merk STELLA kan men zowel basic als uitgebreidere behandelingen geven, de variatie aan serums en klinisch zuivere ampullen geven de interessante mogelijkheid te werken met derm pen, microneedling en derma stamps, Infra Rood, RF en Ultrageluiden therapie.
Stella heeft een eigen Beauty Derm pen en het Beauty Derm IB-9090 apparaat voor naaldloze mesotherapie o.b.v. elektroporatie. Met het apparatuur dringen de ingrediënten door tot in de dermis, en zorgt u voor een verbluffend effect. Deze apparaten zullen binnenkort worden geintroduceerd.