REFECTOCIL - wimperverf

Refectocil wimperverf

Refectocil Professional


Het merk Refectocil is wereldwijd nr. 1 marktleider voor wenkbrauw- en wimperverf, prominent vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.
Dankzij miljoenen succesvolle applicaties de afgelopen 60 jaar is de wimper- en wenkbrauwverf van Refectocil erkend en bewezen het populairste product voor wimpers en wenkbrauwen verven onder schoonheidsspecialistes.

Het uitgebreide assortiment van Refectocil omvat zowel 10 kleuren wimperverf alsook praktische professionele benodigdheden, hierdoor is de productlijn Refectocil het perfecte systeem voor professioneel wimpersverven en wenkbrauwverven.

Met geverfde wimpers zien de ogen er levendig en sprankelend uit, zelfs 's ochtends bij het ontwaken zijn de ogen sprekend. Bovendien zijn geverfde wimpers extreem praktisch en tijdbesparend omdat het gebruik van mascara niet meer persé dagelijks noodzakelijk is. Het gebruik van mascara doet de wimpers aan elkaar kleven en kan ongewenst klonteren. Met geverfde wimpers heeft men nooit dit probleem, omdat de wimperverf door iedere wimper wordt opgenomen, individueel, zonder de wimpers aan elkaar te laten plakken of te klonteren.
Dragers van contactlenzen hebben in het bijzonder baat bij het verven van wimpers, het is ideaal omdat men dan geen last heeft van de irriterende mascaradeeltjes in de ogen. Voor fanatieke sporters is wimperverf perfect omdat het wekenlang waterproof is en niet uitloopt bij zweten. 

De wimperverf blijft 6 weken zichtbaar, maar gedurende deze periode groeien er nieuwe, ongetinte wimpers of wenkbrauwharen. Het beste resultaat bereikt men bij het regelmatig verven, omdat bij iedere behandeling meer wimperverf in de haar wordt opgenomen en de kleur intenser wordt. 
  
 Weergave:


Bezig met laden...