RefectoCil wenkbrauw- en wimperverf - Rood

Maak een keuze
 

Nieuw in ons assortiment:

RefectoCil wenkbrauw- en wimperverf.

De wimperverf van RefectoCil is duurzaam, mooi en eenvoudig in gebruik dankzij de 3% oxidant. Het heeft een korte inwerktijd en een optimaal kleurresultaat. De kleur houdt zich tot 6 weken mooi.

Intensieve rode haren zijn in dit seizoen! Om je look compleet te maken kun je je wimpers of wenkbrauwen nu ook een mooie gewenste rode tint geven. 

Met RefectoCil NO. 4.1 rood ontvangt u een mooie rode kleur. Het verfresultaat is intensief bij gebruik op licht blond tot medium blond haar. Een donkerrode kleur wordt bereikt op donkerblond tot medium bruin haar. Op donkerbruin haar zal het een mooie kastanje glans geven.

Instructies: Uitgebreide applicatie tijd: 10-20 minuten. Voor een meer intense kleur kunt u de wenkbrauwen of wimpers vooraf verlichten met de RefectoCil Blonde Brow. Deze RefectoCil kleurtoon is ook te vinden in het assortiment van Cosmevision.

RefectoCil wimperverf is eenmaal behandeld waterproof, loopt niet uit en men heeft er zo'n 6 weken plezier van.
Met RefectoCil zul je altijd een mooi, lang houdend, en intensief verfresultaat bereiken van de wimpers en wenkbrauwen.

De wimpers en wenkbrauwen lijken zichtbaar voller omdat het verven de volle lengte van de wimpers accentueert wat anders gebleekt is door de zon en water.Het verven van de wimpers met RefectoCil voegt een glanzend en verfrissend effect toe aan vaal wordende wimpers.
Getinte wenkbrauwen worden mooi geaccentueerd met een intersievere kleur. De ogen worden sprekender en levendiger, zelfs zonder make-up.
Het beste resultaat is wanneer het verven regelmatig onderhouden word, omdat iedere kleuring diep zal worden opgenomen en dit laat een intensere long-lasting kleuring achter.

Inhoud: 15 ml, voldoende voor ongeveer 30 behandeligen
Lees s.v.p. eerst de gebruiksintructies

De volgende kleuren zijn ook te verkrijgen bij Cosmevision:Blond

0

Zwart

1

Grijs

1.1

Blauw/Zwart

2

Blauw

2.1

Natural Bruin

3

Lichtbruin

3.1

Kastanje

4

Rood

4.1

 

AKTIE: Bestel onze aktieverpakking van 11+1 GRATIS!

Of ons complete RefectoCil Verfstation, klik HIER

RefectoCil Verfstation wimperverf leverancier

Merk

Refectocil