RefectoCil oxidant 3% waterstof
RefectoCil oxidant 3% waterstof

Vloeibare waterstofperoxide voor RefectoCil wenkbrauw- en wimperverf! Categorie: Wimperverf/ wenkbrauwverfWie wil nou geen mooie en opvallende wimpers en wenkbrauwen? Met de RefectoCil Oxidant 3% v...

 

Vloeibare waterstofperoxide voor RefectoCil wenkbrauw- en wimperverf!

Categorie: Wimperverf/ wenkbrauwverf

Wie wil nou geen mooie en opvallende wimpers en wenkbrauwen? Met de RefectoCil Oxidant 3% vloeistof behaal je het gewenste resultaat.

RefectoCil Oxidant 3% liquid is een stabiele ontwikkelaar gemaakt voor het verven van wimpers en wenkbrauwen. Door deze ontwikkelaar zal de wimperverf zo'n 6 weken blijven zitten.

Inhoud: 50 ml
Behandelingen: Voldoende voor ongeveer 100 behandelingen.

Gebruik:
Op 2 cm wimperverf gebruikt u 10 druppels RefectoCil Oxidant 3% waterstof. Meng dit tot een egale pasta.

Wimpers:
Breng een beschermende crème aan boven en onder de wimpers. Deze vindt u in het assortiment van Cosmevision. Wanneer u de crème heeft aangebracht brengt u onder de onder wimpers een wimperblaadje aan. Dit beschermd de huid tegen de verf en waterstof. Zorg dat de ogen van uw klant dicht zijn en breng de verf aan op de wimpers. Zorg ervoor dat je elke wimper goed bedekt met de verf voor een optimaal resultaat. De inwerktijd is verschillend en afhankelijk van de gewenste kleur. Afnemen met de RefectoCil Color remover om de laatste resten te verwijderen. Deze vindt u ook in het assortiment van Cosmevision.

Wenkbrauwen:
Breng een beschermende crème aan boven en onder de wenkbrauwen. Deze vindt u in het assortiment van Cosmevision. Zorg ervoor dat de huid om de wenkbrauwen heen goed beschermd is. Breng nu de verf aan op de wenkbrauwen en verdeel het gelijkmatig zodat alle haartjes goed meegepakt worden.  De inwerktijd is verschillend en afhankelijk van de gewenste kleur. Afnemen met de RefectoCil Color remover om de laatste resten te verwijden. Deze vindt u ook in het assortiment van Cosmevision.