RefectoCil Eyebrow Bleaching paste BLOND

Maak een keuze
 

Nieuw in ons assortiment:

RefectoCil Wenkbrauwverf blond

RefectoCil Nr. 0 Blond uitsluitend voor wenkbrauwen

Refectocil Bleaching paste Nr. 0 Blond bleekt de wenkbrauwen tot 3 tinten.
- Om te prominent aanwezige wenkbrauwen te matchen met geblondeerd haar.
- Om de natuurlijke kleur (4N tot 9N) te bereiken als basis voor het verven met RefectoCil nr.4 Kastanje en Nr.4.1 Rood.

Bleken om prominent aanwezige wenkbrauwen te matchen met geblondeerd haar
Klanten met geblondeerd haar, waarvan de natuurlijke kleur bruin of zwart is, konden voorheen makkelijk als 'geblondeerd' herkend worden door de donkerdere wenkbrauwen. Nu kunnen wenkbrauwen tot 3 tinten lichter gemaakt worden om beter met de haarkleur te harmoniseren.

Bleken voor het verven met Refectocil Nr. 4 Kastanje en Nr. 4.1. Rood
Door Refectocil Nr. Blond te gebruiken voor het kleuren met Refectocil 4 Kastanje of 4.1 Rood, kun je ongeacht de eigen haarkleur van de klant de rode of warme tinten bereiken. 
RefectoCil nr. 4 Kastanje en Refectocil nr. 4.1 Rood kan zonder vooraf te bleken gebruikt worden voor natuurlijke kleuren van 4N tot 9N. Voor natuurlijke kleuren 1N tot 3N gebruik Refectocil Nr. 0 Blond voor het kleuren met Nr. 4 Kastanje of Nr. 4.1 Rood om zo 4N of lichter naar wens te behalen.

Verven van grijs, wit of borstelige wenkbrauwen
Deze typen wenkbrauwen zijn vaak niet in staat om verf op te nemen door hun bijzondere haarstructuur. De onbehandelde wenkbrauwharen vooraf behandelen met RefectoCil Blond brow verzacht de haren en maakt een gelijke tint met de gewenste kleur. Reinig de wenkbrauwen na het bleken met de Niet-vette RefectoCil Eye Make-up remover, omdat de wenkbrauwen vetvrij moeten zijn en droog, zodat met de volgende RefectoCil behandeling een optimaal resultaat kan worden behaald.

Belangrijke instructies:
Mix RefectoCil Bleaching Pasta nr. 0 Blond uitsluitend met RefectoCil Oxidant 3% CREME (niet de vloeistof!)
Mengverhouding: 20-25 druppels RefectoCil Oxidant CREAM met 2 cm RefectoCil Bleaching Pasta.
Applicatie: 5-20 minuten, afhankelijk van het gewenste blondeereffect.
LET OP: Mix niet met andere kleuren!
Het aanbrengen van RefectoCil Blond vergt wat vaardigheid, aangezien de verf een iets andere structuur heeft dan de overige RefectoCil verf. Zorg ervoor dat het op alle haren dezelfde dekking krijgt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van de RefectoCil applicatie stick met de smalle punt de Bleaching pasta kan de pasta met veel precizie worden aangebracht, of door het gebruik van de hoekige kant van RefectoCil Applicatie Brush Hard. Voor een egale bleking van de haren is het niet voldoende om de haren oppervlakkig te voorzien van de RefectoCil bleaching paste, maar om iedere haar compleet te bedekken van van wortel tot punt. Na het gebruik van de RefectoCil Bleaching Paste verminder de inwerktijd van een volgende verfkleur omdat deze sneller opgenomen zal worden.

Productinformatie:

Inhoud: 15 ml. Voldoende voor ongeveer 30 behandelingen. Lees s.v.p. vooraf de gebruiksaanwijzing.

AKTIE: Bestel onze aktieverpakking van 11+1 GRATIS!

Merk

Refectocil