RefectoCil afdekcrème
RefectoCil afdekcrème

Het is belangrijk om de huid van uw klant goed te schermen. Wanneer u dit niet doet, zal de verf in de huid trekken. Met de RefectoCil afdekcrème zal de huid goed beschermd zijn. Het is een absolut...

 

Het is belangrijk om de huid van uw klant goed te schermen. Wanneer u dit niet doet, zal de verf in de huid trekken. Met de RefectoCil afdekcrème zal de huid goed beschermd zijn. Het is een absolute musthave wanneer u de wimpers en wenkbrauwen gaat verven.

De Refectocil Afdekcrème is rijkelijk gevuld met vitamine E en D, panthenol, shea boter, amandel olie, kamille, aloe vera en bijen wax.

Deze ingrediënten houden de huid rondom de ogen soepel


Wimpers:

Breng de Refectocil afdekcrème goed aan rondom de ogen, boven- en onderooglid. Het is belangrijk dat u erop let dat u de haartjes vrij houdt.

Wanneer de Refectocil afdekcrème op de haartjes komt, zal de verf niet pakken. Breng de wimperblaadjes aan onder de onderste wimpers.

Deze RefectoCil wimperblaadjes vindt u ook in het assortiment van Cosmevision.


Wenkbrauwen:

Breng de Refectocil afdekcrème aan rondom de wenkbrauwen. het is belangrijk om de huid goed te beschermen, anders trekt de verf in de huid.
Let wel op dat u de haren vrij laat van de Refectocil Afdekafdekcrème. Wanneer er toch haren met de RefectoCil afdekcrème in aanraking zijn gekomen is het noodzakelijk deze haren goed te reinigen, omdat de verf anders niet goed pakt.