Golden Green Peel-off masker met Argireline

Golden Green Peel-off masker met ArgirelinePrincipe:In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de h...

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Golden Green Peel-off masker met Argireline

Principe:
In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de huid te masseren, dan masseert u eerst de huid. Brengt u daarna het Peel-off masker aan.

Thuisgebruik: U kunt het masker aan uw cliënten adviseren om tussen de behandelingen door als thuisverzorging één keer per 2 weken te gebruiken.

Het geheim van de formule:

Argireline: Argireline wordt vaak gebruikt als alternatief voor botox. De Argireline remt de samentrekking van de mimische spieren en verminderd daardoor de diepte van fijne lijntjes.


Arganolie: Werkt op de hydratatie van de huid.


Resultaat:
Het Golden Green Peel-off masker is zeer geschikt voor huidverjonging. Het laat de huid weer een frisse, stralende teint krijgen en de huid ziet er weer jonger uit.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Thuisgebruik: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Inhoud:
In het instituut: 100 gram

Thuisgebruik: 6 gram

INCI-Codes:
Solum Diatomeae, Calcium Sulfate , Algin, Tetrasodium Pyrophosphate, CI 77289, Parfum, Aqua, CI 77007, Silica, Acetyl-hexapeptide-8, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone

Adviesverkoopprijs: €5,30

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.