Top

Golden Green Peel-off masker met Tea Tree

Nieuw
  • Golden Green Peel-off masker met Tea Tree
  • Golden Green Peel-off masker met Tea Tree


Golden Green Peel-off masker met Tea Tree

Principe:
In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de huid te masseren, dan masseert u eerst de huid. Brengt u daarna het Peel-off masker aan.

Thuisgebruik: U kunt het masker aan uw cliënten adviseren om tussen de behandelingen door als thuisverzorging één keer per 2 weken te gebruiken.

Het geheim van de formule:
Tea Tree blad olie: Tea Tree vermindert de talgproductie in de huid en heeft een antibacteriële werking.
Nanolipiden:Nanolipiden werken preventief tegen huidveroudering en houdt de PH-waarde van de huid in balans.

Resultaat:
Het Golden Green Peel-off masker is zeer geschikt voor een vette, onzuivere huid.Tea Tree reguleert de talg en verkleint de poriën.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Thuisgebruik: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Inhoud:
In het instituut: 100 gram

Thuisgebruik: 6 gram

INCI-Codes:
Solum Diatomeae, Calcium Sulfate, Algin, Tetrasodium Pyrophosphate, Kaolin, Chromium Hydroxide Green/CI 77289, Melaleuca Alternifolia Oil

Adviesverkoopprijs: €5,05

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code