Golden Green Peel-off masker met Tea Tree

Golden Green Peel-off masker met Tea TreePrincipe:In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de hui...

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Golden Green Peel-off masker met Tea Tree

Principe:
In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de huid te masseren, dan masseert u eerst de huid. Brengt u daarna het Peel-off masker aan.

Thuisgebruik: U kunt het masker aan uw cliënten adviseren om tussen de behandelingen door als thuisverzorging één keer per 2 weken te gebruiken.

Het geheim van de formule:
Tea Tree blad olie: Tea Tree vermindert de talgproductie in de huid en heeft een antibacteriële werking.
Nanolipiden:Nanolipiden werken preventief tegen huidveroudering en houdt de PH-waarde van de huid in balans.

Resultaat:
Het Golden Green Peel-off masker is zeer geschikt voor een vette, onzuivere huid.Tea Tree reguleert de talg en verkleint de poriën.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Thuisgebruik: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Inhoud:
In het instituut: 100 gram

Thuisgebruik: 6 gram

INCI-Codes:
Solum Diatomeae, Calcium Sulfate, Algin, Tetrasodium Pyrophosphate, Kaolin, Chromium Hydroxide Green/CI 77289, Melaleuca Alternifolia Oil

Adviesverkoopprijs: €5,05

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.