2B Bio Peeling

2B BIO PEELING Door zijn aard en samenstelling veroorzaakt BIOPEELING wanneer het als kruidenmasker wordt ingemasserd , een verwijdering van dode huidcellen. Daarbij stimuleren de microkristallen va

 

Bio Peeling :
De behandeling 2B BIOBEAUTY is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een perfecte pijnloze en effectieve behandeling. Een unieke biologische dieptepeeling!

Principe :
Door zijn aard en samenstelling veroorzaakt BIOPEELING wanneer het als kruidenmasker wordt ingemasserd , een verwijdering van dode huidcellen. Daarbij stimuleren de microkristallen van BIOPEELING de dieper gelegen huidlagen, wat de originaliteit van het product uitmaakt. Een nieuwe gave huid wordt bewerkstelligd door de "micronaaldjes" in de levende keratinocyten, door een versnelde wisseling van de huid. Naast de eliminatie van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen ...) ontstaat een natuurlijk herstel van de epidermis, dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van oligo-elementen en verkwikkende plantaardige extracten. De synergie van beide mechanismen geeft een volledig verjongde en gezonde huid. BIOPEELING is een originele techniek. Het is een spectaculaire, eenvoudige en natuurlijke behandeling die door de schoonheidsspecialiste/ huidtherapeut uitgevoerd kan worden. Het effect is duidelijk zichtbaar!

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid. Ook is het heel doeltreffend tegen:
•Acné, vette huid met grove poriën
•Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
•Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
•Rimpels, verouderde/ verslapte huid
•Eczeem, rosacea, psoriasis •Vochtarme huid, milia
•Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
•Ingegroeide haren
•Mislukte permanente make-up
•In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/ snellere genezing.

Het geheim van de formule :
BIOPEELING wordt extemporaneus klaargemaakt en als een kruidenpeeling op het gelaat aangebracht. Het is een mengsel van 50 % BIOPEELING-poeder en 50 % van een BIOPEELING- oplossing met stimulerende, plantaardige extracten. Het BIOPEELING-poeder is een fijnkorrelig, groen poeder.

Het bestaat uit verschillende elementen:
EQUISETUM ARVENSIS
(algemene naam: Paardenstaart): Dit kruid komt voor in Azië, Noord- Amerika en Europa. Deze plant is sedert de oudheid gekend voor zijn verkwikkend, adstringerende, diuretisch, mineraliserende eigenschappen. Het kruid is zeer rijk aan silicium (40%) waardoor het collageen van de bind- en beenweefsels en herstel van kraakbeen, hoofdhuid en nagels stimuleert door mineralen vast te houden. Het heeft eveneens hemostatische eigenschappen.
CALENDULA OFFICINALIS (algemene naam: goudsbloem): exotische plant die zich eeuwenlang aan het Europese klimaat aangepast heeft. Uit deze oranje bloem worden olieachtige glycolextracten gewonnen. Dit werkt in de cosmetica: antiseptisch, verzachtend, kalmerend en hydraterend. In de farmacologie: pijnstillend, ontstekingwerend en wondhelend.
ACACIAGOM (algemene naam: Fever tree, “koortsboom”): deze boom komt voor in de vochtige savannes van Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania. De natuurlijke afscheiding van de boom Acacia senegal wordt hier als verdikkingsmiddel gebruikt (controle van de viscositeit van de pasta). Bij inwerking in de huid heeft het een natuurlijk liftende en opspannende werking van de huid.
MARANTA ARUNDINACEA (algemene naam: Pijlwortel): Vind zijn oorsprong in de vochtige en warme wouden van centraal- en zuid Amerika. Deze plant staat bekend om zijn helende eigenschappen. Het is een natuurlijk verzachtend en voedend wortelzetmeel van de maranta (arrowroot).
BADIAGA HALIGONDRIA SPONGIA COELENTE RATA: een zoetwaterspons die in haar weefsels stevige sponginevezels (een proteïne die nauw verwant is met keratine) en siliciumspicula (microscopische naaldjes) heeft. Spons wordt gedroogd en verpulverd. Het is geen dierlijke spons, maar valt wetenschappelijk onder de mineralen!!! Onder de microscoop zijn de siliciumspicula duidelijk te zien. Ze zijn ongeveer ± 100 µ lang. Het product wordt ook gebruikt in de homeopathie. De spons bevat immers oligo-elementen als jodium, broom, aluminium, kalium, carbonaten en fosfaten die een gekend stimulerend effect hebben op het celmetabolisme. Het voelt aan op de huid als piepkleine “cactusprikjes” die een gecontroleerde versnelde wisseling van de epidermis veroorzaken. HEKLA LAVA (Havnejordit Lava): Van nature gemicroniseerde minerale vulkanische substantie van de Heclaberg (IJsland) is een poeder dat hier gebruikt wordt voor zijn abrasieve eigenschappen. Tevens gebruikt in de homeopathie als bron van mineralen. Heeft een zeer positieve invloed op de stevigheid van de huid.
GEKRISTALLISEERDE KWARTS SiO2 (Silicium): Het woord kristal komt van het Griekse woord krystallos, dat ijs betekent (oude Grieken dachten nl dat kwarts permanent bevroren ijs was). Kwarts is veel meer dan alleen een mooi kristal. Kwarts reinigt, is geneeskrachtig en voorziet de huid van nieuwe energie. Het mineraal (silicium) dat van nature microscopische uitsteekseltjes vertoont, wordt gemalen om de mechanische werking te controleren en verwijdert alle dode huidcellen.

INCI CODES:

Ingredients : badiaga spongilla fluviatilis / havnejordit lava / maranta arundinacea / gummi acaciae / silica terrae / calendulae officinalis / equisetum arvensis.
Ingredients : badiaga spongilla fluviatilis / havnejordit lava / maranta arundinacea / gummi acaciae / silica terrae / calendulae officinalis / equisetum arvensis.Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.

Tip!
Hoe heeft u uw behandelprijzen ooit bepaald? Heeft u dat al eens écht tot in detail uitgerekend? Volg onze tool stap voor stap voor een uitgebreide berekening van uw uurtarief. Dan kunt u voortaan 100% achter uw prijzen staan!
Download hier 

Let op: Kruidenbrander is apart verkrijgbaar. Zit niet standaard bij een Biopeelingset

Merk

2B Bio Beauty