Youth Active Ampul

 

Youth Active Ampul


Principe:
In het instituut: Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij Electroporatie, Mesotherapie, Micro- needling, Dermpen, Dermaroller, Ultrageluiden en Iontoforese.

Thuisgebruik: Het thuisgebruik geeft een extra boost aan de huid tussen de behandelingen door. U kunt het toevoegen aan het masker voor thuisgebruik.

Het geheim van de formule:
Appelstamcellen: Oftewel PhytoCellTec Malus Domestica. De appelstamcellen zijn gewonnen uit de Zwitserse appel. Het is een uniek en revolutionair ingrediënt. Het is bewezen dat het de activiteit en vitaliteit van de huidcellen verhoogt. De appelstamcellen zorgen ook voor een zelfvernieuwingscapaciteit van de huideigen stamcellen.

Acerola Vitamine C: Verzacht en verzorgt de huid.

Resultaat:
Het Youth Active ampul met appelstamcellen bevordert het herstel van de stevigheid en elasticiteit van de huid en de collageen- en elastinevezels. Het vertraagt het verouderingsproces en vermindert zichtbaar de diepte van de fijne lijntjes en rimpels. Het laat de huid er jonger, frisser en egaler uitzien.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij Electroporatie, Mesotherapie, Dermapen, Dermaroller, Ultrageluiden en Iontoforese.

Thuisgebruik: Het thuisgebruik geeft een extra boost aan de huid tussen de behandelingen door. U kunt het toevoegen aan het masker voor thuisgebruik.

Inhoud:
Een pipet met een inhoud van 3 ml. 
In het doosje zitten 3x3ml glazen pipetten.

INCI-Codes:
Aqua, Glycerin, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Lecithin 

Adviesverkoopprijs: €30,85

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.


 

Merk

Stella