Zijn de producten van Cosmevision hypoallergeen?
Ja, alle producten van Cosmevision zijn hypoallergeen.

Zijn de producten van Cosmevision op dieren getest?
Nee, absoluut niet. Geen van de producten van Cosmevision zijn op dieren getest.

Standpunt online verkoop
Cosmevision levert aan schoonheids-, afslank- en nagelinstituten. De voorsprong van deze ondernemingen is vaak de intensieve persoonlijke band tussen ondernemer en klant. Hierdoor gunnen klanten eventuele aankopen meestal aan hun eigen vertrouwde specialist. Echter bestaan er 'discount beautywebshops' die standaard hoge kortingen geven, en daarmee een stukje van de markt voor de schoonheidsspecialist inneemt. Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken in de huidige economie. Om onze dépositaires te steunen, hebben wij als leverancier hierover een standpunt ingenomen. Cosmevision heeft besloten in geen enkel geval aan zgn beautywebshops te leveren, maar uitsluitend aan gediplomeerde dépositaires met een 'tastbare' praktijk. Echter, wettelijk is een schoonheidsspecialist vrij om haar producten vervolgens op een webshop van haar eigen salon te verkopen. Dit kunnen wij wettelijk niet tegenhouden, maar behouden ons wel het recht om niet (meer) te leveren indien er teveel met prijzen 'gestunt' wordt.
 

Consignatie
In speciale gevallen is het mogelijk om voorraad in consignatie te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld bij een open dag erg handig zijn. Wil je weten of dit voor jou een oplossing kan zijn? Neem dan contact op met ons op om de mogelijkheden, voorwaarden en kosten te bespreken.
 

Exclusiviteit en rayonbescherming
Cosmevision hanteert geen rayonbescherming. We hanteren echter wel een erecode hierin. Ook wij realiseren ons dat het geen zin heeft om een salon aan de overkant dezelfde producten te leveren. Als een nieuwe klant bij ons komt, kijken wij altijd welke salon in de buurt zit, wat de omzet is, hoe groot het afzetgebied is etc. en beslissen daarna of we deze nieuwe salon gaan toevoegen of niet. Ons doel is een optimale bereikbaarheid van het product voor de consument te genereren. Een landelijke dekking is dus niet alleen voor ons belangrijk maar ook voor u. Hoe meer salons de merken gebruiken, hoe groter de naamsbekendheid.
 

Verkoopondersteuning
Cosmevision levert samples, brochures, tasjes, posters, banieren, opendag-uitnodigingen. Dit is te bestellen, of gratis te ontvangen bij een order. Voor tasjes geldt dat, op verzoek en op basis van beschikbaarheid, er per 3 geleverde verkoopproducten één gratis luxe papieren tas geleverd wordt. 
Cosmevision heeft een compleet assortiment samples. Van bijna ieder verkoopproduct is een sample te krijgen. Samples zijn erg kostbaar en zijn niet bedoeld om klanten mee te geven op vakantie of als alternatief voor een verkoopproduct. Bij ieder consumentenartikel wordt één sample geleverd (als deze beschikbaar is van het bestelde product). Ondanks dat onze medewerkers hier naar zullen vragen bij het opnemen van bestellingen, is het aan te raden dit zelf ook nog aan te geven. Bij ieder verkoopproduct heb je recht op één sample. Heeft u behoefte aan meer samples, dan kun je deze altijd apart bijbestellen.
Geen producten