Golden Green Peel-off masker met Appelstamcellen

Golden Green Peel-off masker met AppelstamcellenPrincipe:In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling...

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Golden Green Peel-off masker met Appelstamcellen

Principe:
In het instituut: Het gebruik van het Peel-off masker is als afsluiting van een behandeling. Mocht u ervoor kiezen om tijdens de behandeling de huid te masseren, dan masseert u eerst de huid. Brengt u daarna het Peel-off masker aan.

Thuisgebruik: U kunt het masker aan uw cliënten adviseren om tussen de behandelingen door als thuisverzorging één keer per 2 weken te gebruiken

Het geheim van de formule:
Appelstamcellen: Oftewel PhytoCellTec Malus Domestica. De appelstamcellen zijn gewonnen uit de Zwitserse appel. Het is een uniek en revolutionair ingrediënt. Het is bewezen dat het de activiteit en vitaliteit van de huidcellen verhoogt. De appelstamcellen zorgen ook voor een zelfvernieuwingscapaciteit van de huideigen stamcellen.

Resultaat:
Het Golden Green Peel-off masker is zeer geschikt voor huidverjonging. Het laat de huid weer een frisse, stralende teint krijgen en de huid ziet er weer jonger uit.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Thuisgebruik: Meng het poeder met 15-20 ml lauw-/warm water. Breng het masker gelijkmatig aan en laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken. Het masker vormt zich tot rubber en deze kunt u dan in 1 keer van het gezicht aftrekken.

Inhoud:
In het instituut: 100 gram

Thuisgebruik: 6 gram

INCI-Codes:
Diatomaceus Earth, Calcium Sulfate, Domestica Fruit Cell Culture Extract, Parfum, Cyamopsis, Tetragonoloba Gum, C177288/Chromium Hydroxide Greens, Meltodextrin, C177492/ Iron Oxides, Linalool

Adviesverkoopprijs: €6,20

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.