Lichaamspakking met 11 essentiele oliën 

In de huidige cosmetologie keert men steeds

 meer terug naar de fytotherapie omdat de plantaardige substanties een gemakkelijk toegankelijke bron zijn van zeer actieve ingrediënten met therapeutische effecten. De essentiële oliën in de MINCEUR 2011 lichaamspakking regelen de functies van het organisme en de uitscheiding van de afvalstoffen.


Werking 
De essentiële oliën in de MINCEUR 2011 lichaamspakking vervullen een belangrijke rol in het basismetabolisme. Dit veroorzaakt automatisch een betere celverbranding, een betere ontgiftiging en celstofwisseling. De organische functies zullen op die manier genormaliseerd worden.  

Resultaat
Het is doeltreffend voor het effectief behandelen van vet- & vochtophopingen, oedeem, cellulite, slechte doorbloeding, koude voeten, verslapte huid, snel vermoeide en zware benen. Perfecte ondersteuning van een dieet om sneller het streefgewicht te bereiken.

De essentiele oliën van de MINCEUR 2011 lichaamspakking
 • Lavendel  
 • Niaouli
 • Kaneel uit Ceylon
 • Munt
 • Rozemarijn
 • Italiaanse citroen
 • Jeneverbes
 • Salie
 • Tijm
 • Cajeput
 • Eucalyptus
 • Kamfer
Verloop van de behandeling
Het voordeel van de Minceur 2011 lichaamsbehandeling is de combinatie van lichaamspakking aangevuld met een heerlijke lichaamsmassage.De cliënt wordt comfortabel op de, met plasticfolie bedekte massagetafel geïnstalleerd.De MINCEUR 2011 wordt op de voeten, benen, billen, buik en rug uitgestreken.De plasticfolie wordt vervolgens om de cliënt gewikkeld. De cliënt wordt met een deken toegedekt om ontspannen te genieten van de lichaamspakking.
Na 20 minuten inwerktijd wordt de deken en folie weer verwijderd. De schoonheidsspecialist strijkt het overtollige van de Minceur 2011 lichaamspakking uit met vochtige handen en geeft als aanvulling op de lichaamspakking een afvoerende lichaamsmassage.

De cliënt zal vanaf de eerste behandeling de gunstige werking waarderen van de essentiële oliën in de MINCEUR 2011 gecombineerd met de lymfedrainage, en zal na een aantal behandelingen de zichtbare resultaten zeer op prijs stellen!
De MINCEUR 2011 bodyproducten
... om thuis verder te genieten van de 
weldadige instituutbehandeling... 

Het badproduct Jouvence 2011
Op basis van citroenterpenen (vitamines PP, C, B) stimuleert de bloedsomloop, verstevigd de wanden van de kleine vaten, begunstigt de intercellulaire stofwisseling.

De crème Acquiform 2011
Eveneens op basis van citroen maar ook van cajeput, eucalyptus, lavendel, algen, 
Perfect in combinatie met het Jouvence badproduct. Breng Crème Acquiform aan vóór het nemen van een bad (± 37 graden), op de te behandelen zones uitstrijken. De huid voelt zacht en glad aan dankzij het vochtregulerend complex.

Het concentraat MLF 2011 ”Slankheid, lijn en stevigheid”
Dit concentraat werkt op het overgewicht en op de cellulite, maar eveneens op de stevigheid van de huid. Het is aangenaam in gebruik en eenvoudig aan te brengen. Het bevat een specifieke synergie van essentiële oliën, minerale zouten en een vochtregulerend complex. Ook aanbevolen bij zware benen.


Download de consumentenbrochure HIER
 Ook Minceur-2011 in uw instituut?
U heeft géén verplichte training nodig voor de meeste Minceur-2011 producten.
Klik hier om uw producten te bestellen.
Toch liever een training? Klik dan hier voor het trainingsoverzicht.

 
Het winnende duo: Minceur 2011 & Slimmer-Plate 4S
Als Scheveningse leverancier voor zeer krachtige huidverzorgingsproducten, actief op de Nederlandse cosmeticamarkt sinds 2001, staat Cosmevision aan de top van innovatie binnen de cosmeticabranche. Hedendaags dankzij het winnende duo “Minceur 2011” en “Slimmer-Plate 4S”.

De Slimmer-Plate 4S is een trilplaat voor spierversteviging, speciaal ontwikkeld ter versterking van lichaamspakking Minceur-2011. De cliënt doet tijdens het inwerken van de lichaamspakking spierverstevigende oefeningen op de Slimmer-Plate. De essentiële oliën in de MINCEUR 2011 in combinatie met de oefeningen/ massages op de Slimmer-Plate 4S vervullen een intensievere
rol in het basismetabolisme.Deze nieuw geïntroduceerde krachtige combinatiebehandeling veroorzaakt automatisch een nog betere celstofwisseling en het is doeltreffend voor het effectief behandelen van vet-/ vochtophopingen, oedeem, cellulite, slechte doorbloeding, koude voeten maar ook verslapte huid en spieren, snel vermoeide en zware benen.

Uniek start-aanbod: Elke nieuwe Minceur-2011 dépositaire maakt 35 klanten gelukkig met de Minceur 2011-kuur en ontvangt de Slimmer-Plate voor in het instituut gratis. Acht á tien cliënten volstaan al om de investering rendabel te maken.

Klik hier indien u gediplomeerd schoonheidsspecialiste bent, en zonder training de producten wilt bestellen voor in uw instituut.  

Geen producten