DECEMBERSLUITING

Na de drukte van december zijn we vanaf 24 december gesloten om even bij te tanken en heerlijk te genieten van Q-time met onze families. Vanaf 2 januari 2020 staan we weer graag voor u klaar!

We wensen u mooie feestdagen en een stralend nieuwjaar!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Extra trainingen!
Het zal u niet ontgaan zijn, een bekende leverancier van een biopeeling is abrupt gestopt, en laat een groot aantal dépositaires onvoorbereid achter zonder voorraad. Dankzij de zeer positieve aanbevelingen van onze bestaande dépositaires is er bij ons een extra groot aantal nieuwe aanmeldingen. Doordat het voor deze groep schoonheidsspecialistes geheel onverwacht is, en ze zich daarmee grote zorgen maken over de continuïteit van hun behandelingen en verkoop, hebben wij besloten om op korte termijn extra trainingsdagen in te lassen. 

Omdat sommigen soms al jaren biopeeling-ervaring hebben, hebben we besloten cross-over trainingen te maken. Deze zijn bedoeld voor de ervaren Neoderma-dépositaires en zullen een dagdeel duren. We richten ons bij de cross-over trainingen vooral op de verschillen en hoe u zo goed mogelijk de Neoderma-klanten enthousiast zult krijgen voor 2B Biobeauty en de overstap voor u zo soepel mogelijk verloopt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Binnenkort: After-care kits!Deze zomer is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van after-care kits.
Er komen 5 verschillende after-care kits met 6 producten à 15 ml. 
Ideaal om uw klant kennis te laten maken met 2B Biobeauty,
en bevat ook waardebonnen voor uw klant om een blijvend gebruik erna te stimuleren.
Binnenkort verschijnen deze after-care kits in 5 varianten:
- Normale tot droge huid
- Vette, acne huid
- Rijpere huid
- Pigmentvlekken
- Dermo purifying
 
____________________________________________________________________________________________________________________________________NIEUW: 2B - Bio Enzyscrub 

Speciaal op verzoek van de acné-gespecialiseerde schoonheidsspecialistes is 2B Biobeauty uitgebreid met een nieuw product: een enzymatische peeling. De Bio Enzyscrub (enzymatisch dus zonder korrel) op basis van Papaya-extract werkt keratolytisch, hydraterend en stimulerend. Uniek en onderscheidend door de toevoeging van Perfluordecaline. Het verwijdert dode huidcellen en verhoogt ondertussen het zuurstofgehalte in de huid, zodat het celmetabolisme de collageenproductie stimuleert . Dit ophelderende en zuiverende masker is de perfecte voorbehandeling bij het verwijderen van onzuiverheden en doet de huid weer ademen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________
In mei 2016 hebben wij met het team een studiereis gemaakt naar de hongaarse hoofdstad Boedapest.
Waarvoor? Dat leest u verder in onderstaand bericht!
Interessant
Voor sommige schoonheidsspecialisten bleek 2B Biobeauty echter nét even te hoog gegrepen voor hun bijbehorende klantenkring. Na onderzoek en een lange zoektocht, kunnen wij u met trots melden dat we erin geslaagd zijn om ons assortiment uit te breiden met STELLA!

Betrouwbare producent 
STELLA is een cosmeticaproducent uit de Hongaarse hoofdstad Boedapest, dat jaren op rij de innovatie- en kwaliteitsprijs heeft gewonnen en inmiddels al 65 jaar marktleider is voor Hongaarse beauty-professionals. Daarmee hebben we een waardige toevoeging te bieden voor uw instituut, passend in ons kwalitatieve assortiment. 
Interessante producten, toegankelijke prijzen
Een interessante lijn met veel mogelijkheden voor verschillende huidtypes, bestaande uit exclusieve ingrediënten. STELLA weerspiegelt z'n herkomst, en brengt je net als Boedapest kwaliteit voor een scherpe prijs. Geschikt voor de schoonheidsspecialist die toegankelijke producten wil verkopen aan klanten doorgroeiend naar het middensegment.
Appelstamceltherapie, derm pen, electroporatie
Als uitschieter de PhytoCellTec Malus Domestica. Deze appelstamcellen hebben de innovatie prijs gewonnen. En Argireline, een botox vervangend ingrediënt effectief bij rimpels en lijntjes.
Stella heeft een eigen Beauty Dermapen en het Beauty Derm IB-9090 apparaat voor naaldloze mesotherapie o.b.v. elektroporatie. Met het apparatuur dringen de ingrediënten door tot in de dermis, en zorgt u voor een verbluffend effect. 

Trainingen
Voor beide apparaten met de gehele productlijn is er een training te volgen. 
De trainingsdata maken wij binnenkort bekend, dus houd onze agenda in de gaten.
Op dit moment leggen wij de laatste hand aan het schrijven van het uitgebreide productboek en ontwikkeling van de training.

Nieuwsgierig?
Mocht u nieuwsgierig zijn en meer over STELLA willen weten? 
Neem dan snel een kijkje bij de producten, klik HIER
Onze topper
U bent wellicht ook al bekend met ons paradepaardje 2B Biobeauty. 
De Biopeeling die z'n bekendheid te danken heeft aan effectieve huidverbetering bij probleemhuiden en anti-aging. 2B Biobeauty blijft onze topper, een hoogwaardig en sterk merk waar wij al 15 jaar lang enorm trots op zijn. 


____________________________________________________________________________________________________________________________________


SLICE - Do it all with style

In april 2015 heeft Cosmevision het tweezer-merk SLICE ontdekt. Een sterk merk uit Californie, dat in de USA een aantal awards in de wacht heeft gesleept. Het combineert een uniek en stijlvol design en voldoet aan de hoge kwaliteitsverwachtingen van wenkbrauw-professionals.

De SLICE tweezers zorgen voor onmiddellijke nieuwsgierigheid bij de klanten, alleen al het neerzetten van de SLICE tweezers op uw werktafel verkoopt de tweezers automatisch. SLICE tweezers zijn vlijmscherp en hebben een scherpe punt waardoor je zelfs de kortste haartjes eenvoudig eruit krijgt. Het spreekt de stijlvolle, kwaliteitsbewuste en veeleisende vrouw aan.

Verkoopt u al kwalitatieve pincetten in uw salon? Laat klanten niet alleen maar hun wenkbrauwtweezers bij parfumerien of drogisterijen halen, maar zet SLICE op uw balie. De adviesverkoopprijs van SLICEtweezer €19,95.
2B Epil Xcel na een ontharing, definitief verschillend!


Het geheim van de formule
Door een uiterst nauwgezet onderzoeksprogramma hebben we op gebied van ontharing een nieuwe technologische vooruitgang dankzij 2B Epil Xcel. Deze innoverende methode doelt allereerst op eenvoud en gebruiksgemak en is bovendien een goed betaalbare methode voor iedereen. Het doelwit van 2B Epil Xcel is de haren in de groeifase , wanneer de cellen zich in een vermenigvuldigingsfase bevinden uit te drogen door erkende keratolytische eigenschappen. Na een ontharing hoeft u alleen direct de 2B Epil Xcel (een mengsel van activator en ontwikkelaar op basis van o.a. trypsine) gelijkmatig over de huid te verdelen en inmasseren.

 2B Epil Xcel in de praktijk
Het offensief tegen de haarfollikel wordt het best ingezet na een traditionele ontharing (hars of pincet), na afloop van de ontharing blijft de haarfollikel immers leeg openstaan. Op dat specifieke moment heeft het een energiebron nodig om te regenereren. De toevoer van energie verminderen leidt onvermijdelijk tot uitdrogen en uiteindelijk tot afsterven. De behandeling met 2B Epil Xcel is in dat stadium het doeltreffendst. Door de snelheid van de celvermeerdering in de haarfollikel af te remmen, beoogt 2B Epil Xcel het geleidelijke en duurzame wegblijven van de haartjes.

Wat maakt deze nieuwe formule interessant?
2B Epil Xcel is een interessante formule in vele opzichten : - Gemakkelijk en snel aan te brengen. - Werkt op alle huidtypes - De huidskleur noch de dichtheid van de beharing (fijne of dikke haartjes / licht- of donkergekleurd) beïnvloeden de doeltreffendheid van de behandeling. De behandeling is volledig pijnloos en zonder bijwerkingen.

Waarom nu direct aan de slag?
Omdat uw cliënten zich extra bewust zijn van hun beharing. Bovendien hebben we een interessant startersaanbod: bij een 2e bestelling, krijgt u de derde gratis!

Professionals: klik HIER om Epil Xcel voor uw instituut online te bestellen.
Consument: Klik HIER voor een instituut  bij u in de buurt waar met de nieuwe nabehandeling 2B Epil Xcel gewerkt wordt

Bekijk hier de behandeling


Cosmevision leverancier huidverzorging cosmetica producten produkten voor schoonheidssalon schoonheidsspecialist groothandel importeur distributeur nabehandeling harsen harsontharing waxen haargroeiremmiddel haargroei rem middel remmen haargroei remmer remmen Sinds zomer 2015, zijn wij druk bezig geweest met het uitbreiden van het Cosmevision assortiment om het nog aantrekkelijker en completer te maken voor u als trouwe dépositaire.
Begin April zijn wij een aantal dagen met ons team in Boedapest geweest.Geen producten