" Echte en eerlijke producten. Ze zijn niet het resultaat van een mode of trend. 
De ontwikkeling is gebaseerd op natuurlijke werkzame bestanddelen.
Ze zijn effectief, je raakt er niet op uitgekeken, hebben niet alleen effect aan de oppervlakte maar zeker ook een helende werking."

Dhr. Jean-Michel Libert

"Een paar jaar geleden ben ik vanwege mijn probleem huid (eczeem) met enige scepsis begonnen aan de 2B huidproducten met een maandelijkse biopeeling. Ik heb deze aandoening al van kindsbeen af aan en heb veel geprobeerd met zeer wisselende resultaten. Maar met deze combinatie van producten en behandeling heb ik eindelijk het ei van columbus gevonden. Het werkt fantastisch! Mijn huid is in die jaren tot rust gekomen en heel mooi egaal geworden. Ik ben ontzettend tevreden over de producten en de behandeling! Hulde aan m'n schoonheidsspecialiste die mij daartoe heeft overgehaald."
Mw. G. Bosman

Evaluatie Biopeeling 2B Biobeauty met Mevrouw J. van Rossum                           19 september 2013
Huid in Vorm – Vestiging in Baarn & Amsterdam
De uitstraling van de producten vind ik clean & zakelijk.
Ik heb nu 4 behandelingen uitgevoerd op 2  acnéhuiden, en 2 huiden met talgproblemen en Acne rosacea. De resultaten bij Acne rosacea vond ik het beste. Hoewel sommige klanten al bekend waren met een biopeeling en sommigen niet, waren alle reacties over het algemeen positief.
Zelf vind ik in vergelijking met een andere biopeeling waar we reeds bekend mee zijn, een heel groot pluspunt van 2B Biobeauty dat deze veel fijner verpulverd is, waardoor de kruiden niet een kriebelende nek veroorzaken bij de klant, of mijn salon achterblijft met de kruiden op de grond. Het masker zou iets verkoelender mogen zijn, maar wellicht heb ik daar met 5 ml te weinig van gebruikt en mag het voortaan iets royaler.
De algemene indruk van de kwaliteit van de producten van 2B Biobeauty vind ik goed. De Bio Gommage heb ik zelf iets minder mee door de notenpit die erin zit, maar de Bio Oxygel is mijn favoriet. Als suggestie zou ik de proefjes graag in kleine tubes zien i.p.v. sachets, handiger en dit oogt net wat luxer. Ik mis geen product in de totale lijn, deze is compleet zoals ie is, aangezien wij het in de salon als specialiteit gebruiken willen we juist een zo compact mogelijke lijn.
In onze 2 vestigingen gebruiken wij nog een aantal andere dieptepeelings, maar het voordeel van deze 2B Biopeeling is dat de intensieve werking beter te doseren en controleren is.
De opvolging en het contact met Cosmevision als bedrijf is goed. Ik heb de startersset besteld en ga er vanaf begin oktober 2013 mee starten. Heb er al ervaring mee, maar ben welkom op de training wanneer ik daar een keer behoefte aan zou hebben.

 Geen producten