Top

Youth Active Cream Mask

Nieuw


Youth Active Crème Masker

Principe:
In het instituut: De Youth Active Crème Masker wordt gebruikt tijdens een behandeling als verzorgend masker. U kunt ook met het masker masseren.

Thuisgebruik: De Youth Active Crème Masker gebruikt u 1 a 2 keer per week thuis. Laat het masker 10/15 minuten intrekken en verwijder het daarna van het gelaat.

Het geheim van de formule:
Appelstamcellen: Oftewel PhytoCellTec Malus Domestica. De appelstamcellen zijn gewonnen uit de Zwitserse appel. Het is een uniek en revolutionair ingrediënt. Het is bewezen dat het de activiteit en vitaliteit van de huidcellen verhoogt. De appelstamcellen zorgen ook voor een zelfvernieuwingscapaciteit van de huideigen stamcellen.

Nanolipiden: De Nanolipiden van de zwarte bes laten het masker romig aanvoelen.

Vitamine E: Vitamine E heeft een voedende werking op de huid.

Resultaat:
Dit masker hydrateert de huid, vermindert de diepte van rimpels en zorgt voor een strakke en stevige huid. De zuurstofrijke chlorofyl helpt om veroudering van de huid te remmen.

Gebruiksadvies:
In het instituut: De Youth Active Crème Masker wordt gebruikt tijdens een behandeling als verzorgend masker. U kunt ook met het masker masseren.

Thuisgebruik: De Youth Active Crème Masker gebruikt u 1 a 2 keer per week thuis. Laat het masker 10/15 minuten intrekken en verwijder het daarna van het gelaat.

Inhoud:
Een schroefdop pot met 250 ml inhoud.

INCI-Codes:
Aqua, Cetylalcohol, Isopropyl Myristate, carbomer, Glycerine, Sodium Hydroxyde, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Lanolin, Olea Europeae Seed Oil, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Ribes Nigrum Seed Oil, Copernicia cerifera wax, Decyl Glucoside, Chlorophyllin, Mannitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, CI 77 012, Parfum, Methylchloroisothyasolinone, Methylisothyasolinone,

Adviesverkoopprijs: €35,50

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over