Youth Active Eye- and Lipcontourcream

 

Youth Active Oog- en Lipcontour Crème

Principe:
in het instituut: U kunt het tijdens het masker gebruiken als extra verzorging voor de dunne huid rondom de ogen en lippen. Bij het afsluiten van de behandeling brengt u eerst de oog- en lipcontour crème aan en daarna de andere crèmes.

Thuisgebruik: Na het serum én voor de crèmes rondom de ogen en lippen aanbrengen.

Het geheim van de formule:
Appelstamcellen: Oftewel PhytoCellTec Malus Domestica. De appelstamcellen zijn gewonnen uit de Zwitserse appel. Het is een uniek en revolutionair ingrediënt. Het is bewezen dat het de activiteit en vitaliteit van de huidcellen verhoogt. De appelstamcellen zorgen ook voor een zelfvernieuwingscapaciteit van de huideigen stamcellen.

Tarwekiemolie: Beschikt over eigenschappen die de bloedsomloop stimuleren. Houdt de huid soepel.

Shea Butter: Shea Butter bevat van nature Vitamine A en Vitame E. Het verzacht de huid, houdt de huid soepel en beschermt het tegen uitdrogen.

Resultaat:
Deze oog- en lipcontour crème is een revolutionair cel activerend product. Huid verjongend en vertraagt het verouderingsproces rond de ogen. Zorgt ook voor vermindering van diepte van rimpels.

Gebruiksadvies:
in het instituut: U kunt het tijdens het masker gebruiken als extra verzorging voor de dunne huid rondom de ogen en lippen. Bij het afsluiten van de behandeling brengt u eerst de oog- en lipcontour crème aan en daarna de andere crèmes.

Thuisgebruik: Na het serum én voor de crèmes rondom de ogen en lippen aanbrengen.

Inhoud: 
Vacuüm pompsysteem.

INCI-Codes:
Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Methylisothiazolinone, Butyrospermum parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Parfum, Squalane, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract , Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Hypericum perforatum Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopheryl acetate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Lecithin, ubiquinone, Ascorbyl Palmitate

Adviesverkoopprijs: €25,30

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.


Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.

Merk

Stella