Youth Active Day- and Nightcream
Youth Active Day- and Nightcream

Youth Active Dag- en NachtverzorgingPrincipe:In het instituut: Na het aanbrengen van de oog- en lipcontour creme en serum verzorgt u de huid met de Youth Active Face dag en nachtverzorging.Thuisgeb...

 

Youth Active Dag- en Nachtverzorging

Principe:
In het instituut: Na het aanbrengen van de oog- en lipcontour creme en serum verzorgt u de huid met de Youth Active Face dag en nachtverzorging.

Thuisgebruik: Dag- en Nachtverzorging voor thuisgebruik. Aanbrengen na de oog- en lipcontour creme en het serum.

Het geheim van de formule:
Appelstamcellen: Oftewel PhytoCellTec Malus Domestica. De appelstamcellen zijn gewonnen uit de Zwitserse appel. Het is een uniek en revolutionair ingrediënt. Het is bewezen dat het de activiteit en vitaliteit van de huidcellen verhoogt. De appelstamcellen zorgen ook voor een zelfvernieuwingscapaciteit van de huideigen stamcellen.

Shea Butter: Shea Butter bevat van nature Vitamine A en Vitame E. Het verzacht de huid, houdt de huid soepel en beschermt het tegen uitdrogen.

Calendula olie: Werkt zuiverend en verzachtend voor de huid.

Ceramide: Verstevigt de huid.

Ureum: Verzacht de huid.

Resultaat:
De huid ziet er weer jongen en steviger uit. Geeft een egale en frisse teint aan de huid.

Gebruiksadvies:
In het instituut: Na het aanbrengen van de oog- en lipcontour creme en serum verzorgt u de huid met de Youth Active Face Contour Cream.

Thuisgebruik: Dag- en Nachtverzorging voor thuisgebruik. Aanbrengen na de oog- en lipcontour creme en het serum.

Inhoud:
Vacuüm pompsysteem 50 ml.


INCI-Codes:
Aqua, Glycerin, Cetylsterylalcohol, Isopropylmyristate, Stearicacid, Helianthus annuus Seed Oil, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Sodium Hydroxide, Urea, Glycine Soya Oil, Calendula officinalis Flower extract, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Phospholipids, Sphingolipids, Butyrospermum parkii Butter, Parfum, Methylchloroisothyasolinone, Methylisothyasolinone


Adviesverkoopprijs: €31,40

Inkoop:
Salon of verkoop? Om de lijn laagdrempelig te houden werkt Stella uitsluitend met één formaat verpakking voor zowel salon als verkoop. Door de 6+1 gratis regeling heeft u lage tot zelfs geen productkosten tijdens uw behandeling wanneer u regelmatig verkoopt.

Bestellen :
Inkoopprijs weten of dit product bestellen? Registreer HIER gratis uw salon.
Al eerder geregistreerd? Vul dan bovenaan uw inlog gegevens in.